Det lyserøde hus

Vores lyserøde ferieparadis ligger i byen Sarasota på Floridas vestkyst. Byen er kendt som Floridas kulturby nr. 1 med mange gallerier, museer og kunsthåndværksmarkeder.

Det lyserøde hus ligger i et roligt villakvarter, få minutters kørsel (på cykel eller i bil) fra den fineste, hvideste sandstrand man overhovedet kan tænke sig. Vandet er roligt, turkisblåt og lunt året rundt.

Historien bag huset er nogenlunde sådan:

Violinmanden er vokset op i Sarasota og derfor har byen altid været vores base, når vi har besøgt familie og venner.

Da vores to yngste piger var 2 år gamle, tog vi et års orlov, lejede vores hus i Silkeborg ud og rejste til Florida. Vi lejede et hus i bydelen Gulf Gate i den sydlige del af Sarasota, og ældstepigen blev indskrevet i den lokale skole, og gik der igennem hele femte klasse -det år gjorde vores tilknytning til området endnu større, og i 2007 lykkedes det os at købe et hus i samme område.

Vi brugte en sommer på at sætte det i stand og møblere det, og nu står det der og er en skøn blanding af USA, Danmark, vores familie og lidt af det som de familier, der siden 2007 har lejet huset har efterladt af atmosfære, bøger og lignende.

Du kan læse mere om huset på hjemmesiden, hvis du har fået lyst til at vide mere om det.

Fra huset er der ca. 2 timers kørsel til Orlando, hvor alle de store forlystelsesparker ligger, de er et besøg værd, men det er alligevel også dejligt at slippe ud af al turist-halløjet, når man har fået leget af.

Hvis du vil læse mere:

Besøg Det lyserøde hus på Facebook. Vi er ikke så mange venner endnu, men hvis du også går ind og synes om, så kan det være det spredes. Tak for det.

Reklamer

2 comments on “Det lyserøde hus

  1. […] HjemDet lyserøde husHvemBoganmeldelser […]

  2. […] HjemDet lyserøde husHvemBoganmeldelser […]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s